64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Την αναβολή του Παναχαϊκή-ΑΕΚ ζήτησε η Αστυνομία

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι ο λόγος που η Αστυνομία της Πάτρας εισηγήθηκε την αναβολή της αναμέτρησης μεταξύ της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Παμπελοποννησιακό για τα μέτρα ασφαλείας, οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ υποστήριξαν ότι δεν είναι σε θέση να περιφρουρηθεί η τάξη από τη στιγμή που η Παναχαϊκή έχει αποφασίσει να τυπώσει 15.000 εισιτήρια, κάτι που σημαίνει ότι θα μετακινηθεί μεγάλος όγκος οπαδών της Ένωσης, και την ίδια ώρα οι περισσότερες δυνάμεις της θα είναι απασχολημένες με τις εκδηλώσεις μνήμης (πορείες κλπ) που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 16-17 Νοεμβρίου.

Η εισήγηση αυτή θα φτάσει στον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος και θα αποφασίσει. Συνήθως κάνει αποδεκτά τα αιτήματα της Αστυνομίας, επειδή ωστόσο πρόκειται για αναβολή αγώνα, αναμένεται η τελική κρίση του. Δεν αποκλείεται να δώσει εντολή για απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ πέραν από τη θέση του αρχηγού της Αστυνομίας που γνωστοποιήθηκε στη σύσκεψη, δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω και θεωρούν ότι τα πάντα είναι ανοιχτά σε ό,τι έχει να κάνει με τη διεξαγωγή του αγώνα. Εντός των προσεχών ημερών -ενδεχομένως και ωρών- αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.

contra.gr

Σχόλια