64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αποκλειστικό: «Πετάει» για Βαρκελώνη ο Αμπιντάλ!

Αποκλειστικό: «Πετάει» για Βαρκελώνη ο Αμπιντάλ!Σύμφωνα με πληροφορίες του Sentra 103,3 και του Αλέξανδρου Λοθάνο, ο Ερικ Αμπιντάλ είναι αυτή τη στιγμή εν πτήσει για Βαρκελώνη με τα σενάρια να είναι πολλά με δεδομένα τα όσα έχουν γραφτεί.

Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί επίσης το γεγονός ότι ο Γάλλος αμυντικός του Ολυμπιακού ακύρωσε παρουσία του σε φιλανθρωπική εκδήλωση, προκειμένου, προφανώς, να μην ερωτηθεί για τα όσα ακούγονται περί επιστροφής του στην Μπάρτσα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ταυτόχρονα, πρέπει να τονιστεί πως ο Γάλλος είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι διέρρευσε στον Τύπο η πληροφορία περί ανάληψης πόστου στους «μπλαουγκράνα».

Ο Ερίκ Αμπιντάλ σύμφωνα με πληροφορίες αναχώρησε την Πέμπτη (13/11) για την Βαρκελώνη έχοντας μαζί του και τρεις αποσκευές. Συνέπεσε, μάλιστα, χρονικά με την αναχώρηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 14.50. Αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε πως η Mundo Deportivo κυκλοφόρησε χθες με τίτλο: «Ο Αμπιντάλ επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα».

Η ευρείας κυκλοφορίας ισπανική εφημερίδα, ανέφερε ότι ο σύλλογος της Καταλονίας έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Γάλλο αμυντικό του Ολυμπιακού, μέσω του Κάρλες Πουγιόλ που εκτελεί πλέον χρέη αθλητικού διευθυντή, έτσι ώστε να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες των «μπλαουγράνα».

Αυτό θα γίνει σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν θα σταματήσει την καριέρα του, ωστόσο, δεν διευκρινίζεται πότε θα γίνει αυτό. Αν θα γίνει δηλαδή στο τέλος του χρόνου, τον προσεχή Δεκέμβριο ή το καλοκαίρι που λήγει η ποδοσφαιρική σεζόν...

sentragoal.gr

Σχόλια