64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Γροθιά σε θαυμαστή του ο Ρόι Κιν

Ο βοηθός προπονητή της Άστον Βίλα και της εθνικής Ιρλανδίας, Ρόι Κιν, φέρεται να έχει ρίξει γροθιά σε θαυμαστή του έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής Ιρλανδίας.

Ο Ιρλανδός παλαίμαχος άσος βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών μετά από καταγγελία φιλάθλου πως του έριξε γροθιά έξω από το ξενοδοχείο της εθνικής Ιρλανδίας, ύστερα από διαπληκτισμό.

Στην περιοχή έφτασε κι ο υπεύθυνος της Ιρλανδικής αστυνομίας, ύστερα από κλήση που δέχτηκε.

Το περιστατικό συνέβη όταν ένας θαυμαστής πλησίασε τον Κιν, θέλοντας ένα αυτόγραφο στο βιβλίο που εξέδωσε λίγο καιρό πριν ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Ένας άνδρας διάβαζε το βιβλίο του Ρόι και θέλησε να του το υπογράψει. Νομίζω πως ο Κιν αρνήθηκε και μετά υπήρξε ανταλλαγή ύβρεων", δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην "Irish Mirror". "Τα πράγματα ξέφυγαν. Υπήρξε μεγάλη ένταση και φωνές".

"Ένα ασθενοφόρο ήρθε με σκοπό να πάρει τον άνδρα. Οι παίκτες έμπαιναν και έβγαιναν στο μπαρ του ξενοδοχείου και μετά πήγαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο. Όλοι στον χώρο μιλούσαν για το συμβάν. Δεν βλέπεις κάθε μέρα ένα τέτοιο γεγονός".

Ο Κιν ήταν με την εθνική ομάδας της Ιρλανδίας στην προετοιμασία για τον αγώνα με τη Σκοτία για την προκριματική φάση του Euro 2016.

Δεν υπήρξε καμία σύλληψη, αλλά ένας άνδρας εισήχθη στο νοσοκομείο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα για ιατρική περίθαλψη.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιρλανδίας έβγαλε επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας την πλήρη στήριξη στον Ρόι Κιν:

"Ο προπονητής, Μάρτιν Ο' Νιλ και η Ομοσπονδία είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το γεγονός και εκφράζουν την πλήρη στήριξη στον βοηθό προπονητή της ομάδας".

contra.gr

Σχόλια