64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

"Ίδρωσε" με Αταλάντα η Ρόμα


Η Ρόμα χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Αταλάντα και να περάσει από το Μπέργκαμο με 2-1. Βασικοί Τοροσίδης και Μανωλάς, στον πάγκο ο Χολέβας .
Οι Τζιαλορόσι, με πολλούς απόντες λόγω τραυματισμών από τα διεθνή παιχνίδια, βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό. Αν και οι νερομπλού είχαν μόλις τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, προηγήθηκαν με τον Μοράλες με πλασέ από πλεονεκτική θέση.Στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν αλλά το σουτ του Μπασέλι σταμάτησε στο δοκάρι. 

Οι Ρωμαίοι τελικά ισοφάρισαν ύστερα από μια στιγμή μαγείας του Άντεμ Λιάιτς που με ατομική κίνηση νίκησε στον Σπορτιέλο στο 23.Η ανατροπή έγινε πριν από το ημίχρονο μετά από μια αντεπίθεση και συνδυασμό του Λιάιτς με τον Ναινγκολάν. Ο Βέλγος στόχευσε σωστά και έκανε το 1-2 στο 42.Ο Τοροσίδης αντικαταστάθηκε στο 48ο λεπτό από τον Σόμα,που έκανε ντεμπούτο, έχοντας κάποιες ενοχλήσεις. Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Μποάκι να αντικρύζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.Οι συθνέσεις

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Μπελίνι, Σερουμπίν, Στεντάρντο, Ντραμέ, Ραϊμόντι, Μπασέλι (69’ Γκράσι), Καρμόνα, Γκόμεζ (75’ Μποάκιε), Μοράλεζ, Ντένις (75’ Μπιάνκι).

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης (49’ Σόμα), Αστόρι, Μανωλάς, Κόουλ, Ναίνγκολάν, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς, Ιτούρμπε (58’ Φλορέντσι), Ντέστρο, Λιάιτς (81’ Κεϊτά).

pamesports

Σχόλια