64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Το «τιμόνι» στον Καραγκούνη

Αναβαθμισμένος θα είναι ο ρόλος του Γιώργου Καραγκούνη στην μετά-Ρανιέρι εποχή, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της εθνικής ομάδας να αναλαμβάνει το γενικότερο κουμάντο.
Το «τιμόνι» στον Καραγκούνη
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο Γιώργος Σαρρής αποφάσισε να παραδώσει τα «κλειδιά» της διαχείρισης στον άλλοτε αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Ο «Κάρα» που ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα συνέβησαν, φέρεται να συζήτησε με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για το μέλλον του και παρά την αρχική του τάση για παραίτηση, φαίνεται πως θα παραμείνει στην ομάδα και μάλιστα με αυξημένες αρμοδιότητες, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά ρόλους και γενικού και τεχνικού διευθυντή.

Αυτό φέρεται άλλωστε να έλεγε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ στους στενούς του συνεργάτες, διαμηνύοντας: «Θέλω πάση θυσία να μείνει ο Καραγκούνης. Αυτήν τη φορά θα επιλέξουμε διαφορετική στρατηγική στο θέμα της επιλογής του προπονητή». Όπερ σημαίνει πως πιθανότατα η επιλογή του νέου ομοσπονδιακού προπονητή θα έχει και τη σφραγίδα του Γιώργου Καραγκούνη.



gazzetta.gr 

Σχόλια