64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Είναι... πολλά τα λεφτά, αλλά θέλουν να διώξουν τον Ρανιέρι!

Είναι... πολλά τα λεφτά, αλλά θέλουν να διώξουν τον Ρανιέρι!
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια της ηγεσίας της ΕΠΟ για τον Ιταλό τεχνικό και, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δήλωσε ότι δεν παραιτείται, σκέφτονται την απομάκρυνσή του. Έτοιμοι ακόμη και να ξεπεράσουν το "αγκάθι" της υψηλής αποζημίωσης του.

Δήλωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την εμφάνιση και τη ντροπιαστική ήττα της Ελλάδας από τα Νησιά Φερόε, αλλά δεν δήλωσε παραίτηση. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν άνοιξε την πόρτα της αποχώρησής του, ωστόσο στην ΕΠΟ επιθυμούν να την ανοίξουν αυτοί στον Ιταλό.

Η ηγεσία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της για τον Ρανιέρι μετά από όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Παρασκευής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr κάποια από τα στελέχη της ΕΠΟ ήταν έξαλλοι μαζί του, θέτοντας άμεσα θέμα απόλυσής του.

Από την πρόθεση έως την πράξη, βεβαίως, υπάρχει ένα… υψηλό εμπόδιο. Το συμβόλαιο του Ρανιέρι είναι διετές με ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ και ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται να έχει «στρογγυλοκαθίσει» πάνω σε αυτό και δεν λέει κουβέντα για παραίτηση. Παρά την υψηλή αποζημίωση, πάντως, στην ΕΠΟ φέρονται αποφασισμένοι να τον διώξουν. 

newsit.gr

Σχόλια