64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πλήγμα με Ινσίνιε στη Νάπολι

Πλήγμα με Ινσίνιε στη Νάπολι
Άσχημα νέα για τη Νάπολι, καθώς ο Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες. 

Ο 23χρονος επιθετικός υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, με τον χρόνο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται στους έξι μήνες. 

Όπως γίνεται αντιληπτό η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ιταλική ομάδα, καθώς θα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα έναν σημαντικό παίκτη, ο οποίος μέχρι τώρα τη φετινή σεζόν μετρούσε 4 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο γιατρός της Νάπολι, Μαριάνι δήλωσε σχετικά με τον τραυματισμό του Ινσίνιε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλά για να πούμε, είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Ωστόσο είμαστε σίγουροι πως ο Λορέντσο θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην ομάδα. Θα δούμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να φανεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του».

novasports.gr

Σχόλια