64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Έγραψε ιστορία η Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς (Highlights)


Η Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς απέσπασε ισοπαλία στην έδρα τη Αλ-Χιλάλ στη ρεβάνς των δύο ομάδων και έγινε η πρώτη ομάδα από την Αυστραλία που κατακτά το Champions League Ασίας (video).
Πρωταθλήτρια Ασίας είναι εδώ και λίγες ώρες η Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς, με την ομάδα του Τόνι Πόποβιτς να κρατάει το 0-0 απέναντι στην Αλ-Χιλάλ στο ""King Fahd Stadium" και να γίνεται η πρώτη ομάδα από την Αυστραλία που πανηγυρίζει την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.
Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων που είχε γίνει μία εβδομάδα νωρίτερα στο Σίδνεϊ, οι Αυστραλοί είχαν για ήρωα τον Τόμι Τζούριτς που είχε πετύχει το νικητήριο γκολ (1-0), ενώ στη ρεβάνς που έγινε στη Σαουδική Αραβία ήταν η σειρά του Άντε Κόβιτς να πάρει όλη τη δόξα.
Ο 39χρονος Αυστραλός γκολκίπερ πραγματοποίησε πολλές σωτήριες αποκρούσεις με αποκορύφωμα αυτήν του 85ου λεπτού σε κοντινό τετ α τετ του με τον Γιασέρ Αλ Καντανί και χάρη σε αυτές η ομάδα του μπόρεσε να υπερασπιστεί το υπέρ της προβάδισμα από το πρώτο ματς και να πανηγυρίσει μέσα στη Σαουδική Αραβία τον τίτλο.
Αμέσως μετά τον δεύτερο τελικό ανακοινώθηκε μάλιστα πως ο Κόβιτς ανακηρύχτηκε ο κορυφαίος παίκτης της φετινής διοργάνωσης.

Αλ Χιλάλ - Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς 0-0 (Highlights):

.sport24.gr

Σχόλια