64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Mόντριτς: "Μην μας συγκρίνετε με τη Μπάρτσα του Γουαρδιόλα"


O Λούκα Μόντριτς παραδέχτηκε πως η Ρεάλ βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και τόνισε πως ακόμα και τα τρία γκολ σε κάθε ματς δεν αρκούν πλέον στους "μερένγκες".

τά το θρίαμβο στο Clasico κόντρα στη Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική, η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε εκτός έδρας με 4-0 τη Γρανάδα και σκαρφάλωσε στην κορυφή της La Liga εκμεταλλευόμενη και τη νέα "γκέλα" των Καταλανών απέναντι στη Θέλτα.

Περισσότερο όμως και από τα αποτελέσματα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι εντυπωσιάζει με το φανταστικό ποδόσφαιρο που αποδίδει πάνω στο χορτάρι έχοντας τους μεσοεπιθετικούς της σε απίστευτη φόρμα και όλοι πλέον αρχίζουν να τη θεωρούν φαβορί για τον τίτλο.

Όσο για το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο των "μερένγκες", τα λόγια του Λούκα Μόντριτς μετά το ματς με τη Γρανάδα είναι χαρακτηριστικά.

"Είμαστε σε εκπληκτική κατάσταση. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με ένα, δύο ή τρία γκολ, Θέλουμε πάντα περισσότερα. Δεν μπορείτε να μας συγκρίνετε με την Μπαρτσελόνα του Πεπ (Γουαρδιόλα).

Είμαστε Ρεάλ και έχουμε τη δική μας φιλοσοφία. Δεν θέλουμε να μας συγκρίνετε με καμία ομάδα", τόνισε ο Κροάτης επιτελικός μέσος, την ώρα που ο αρχηγός των Μαδριλένων, Ίκερ Κασίγιας, δήλωνε:


"Δεν ξέρω εάν αυτή είναι η καλύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία έχω βρεθεί. Ας ελπίσουμε αυτή η ομάδα να γράψει ιστορία. Έχουμε τα κατάλληλα συστατικά και ελπίζουμε να κατακτήσουμε μεγάλους τίτλους".

sport24.gr

Σχόλια