64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ντεμπούτο για τη McLaren-Honda

Ντεμπούτο για τη McLaren-Honda

Ντεμπούτο για τη McLaren-Honda
Η Παρασκευή ήταν σημαντική ημέρα για τη McLaren και για τη Honda, καθώς το πρώτο μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας με τον ιαπωνικό κινητήρα εδώ και δεκαετίες πάτησε πίστα.
Το πρωί, στο Silverstone, η McLaren-Honda MP4-29H βγήκε από τα γκαράζ για να κάνει τους πρώτους της γύρους, στο πλαίσιο μιας ημέρας κινηματογράφησης, όπως επιτρέπουν οι κανονισμοί.
Ο σκοπός αυτού του τεστ ήταν να δοκιμαστεί η τοποθέτηση της μονάδας ισχύος στο σασί και να διαπιστωθούν τα πρώιμα προβλήματα που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν, οπότε τα 100 χιλιόμετρα που επιτρέπονται σε μία ημέρα κινηματογράφησης και μάλιστα με ειδικά ελαστικά επίδειξης, ήταν αρκετά για αυτό.
Όπως αναφέρει το msfree.gr, η Honda επιστρέφει στη Formula 1 με πολύ υψηλές φιλοδοξίες, στοχεύοντας σε νίκες από την πρώτη κιόλας χρονιά της.
Ο Yosuhisa Arai, επικεφαλής του προγράμματος κινητήρων της Honda, ήταν σαφής: «Η F1 είναι ένα σημαντικό μέρος της στρατηγικής μας και οι νίκες είναι πολύ σημαντικές για τη Honda. Θέλουμε να κάνουμε ακόμα πιο γνωστή τη μάρκα μας και πιστεύω πραγματικά ότι θα κερδίσουμε αγώνες του χρόνου».

enikos.gr

Σχόλια