64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Επιβεβαίωση στo Goal: «Ξέρει ο ΠΑΟ για Καμαρά»

Επιβεβαίωση στo Goal: «Ξέρει ο ΠΑΟ για Καμαρά»Η περίπτωση του Αλχασάν Καμαρά, που στην Ερεμπρο αποκαλείται "Κρέσπο" (!) βρίσκεται στα υπόψη του Παναθηναϊκού και ο Σουηδός ατζέντης του (και εκτός των άλλων εκπρόσωπος του Εμίρ Μπαϊράμι) Πάτρικ Μερκ, εντοπίστηκε από το "Goal" στην... Κόστα Ρϊκα όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Μερκ αρχικά έμεινε άφωνος με την απομάκρυνση Νταμπίζα και κατόπιν δήλωσε λακωνικά: «Ο Μαλανγκού δεν είναι δικός μου παίκτης, άρα δεν μπορώ να πω κάτι γι' αυτόν. Μόνο ο Καμαρά είναι μεταξύ των παικτών που εκπροσωπώ.

Εχουμε μιλήσει με τον Νταμπίζα, ήμασταν μαζί το διάστημα που βρέθηκε στη Σουηδία και κατ' επέκταση ο Παναθηναϊκός γνωρίζει τα πάντα για την περίπτωσή του.

Ο Καμαρά έχει πράγματι δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ερεμπρο, αλλά υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορώ να σας πω. Και φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε τους λόγους...».

Τα είπαν για μεταγραφές Βόκολος, Φύσσας, Αναστασίου
Ως υπηρέτης του μοντέλου και της φιλοσοφίας του συλλόγου εμφανίστηκε χθες στο Κορωπί ο Λεωνίδας Βόκολος στην παρουσίασή του από τον Τάκη Φύσσα στα "πράσινα" αποδυτήρια πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης.
Νωρίτερα οι δύο άνδρες και ο Γιάννης Αναστασίου είχαν θέσει επί τάπητος τα μεταγραφικά, με τα ονόματα των Μαυρία, Μαλανγκού και Καμαρά να βρίσκονται μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν, δίχως ωστόσο να είναι και τα μοναδικά.
Ο κοινός παρανομαστής ωστόσο αφορούσε στην εκ νέου αξιολόγηση κάθε περίπτωσης αλλά και τη γρηγορότερη δυνατή άντληση περαιτέρω πληροφοριών

sentragoal

Σχόλια