64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πάει για...shopping στην Ιταλία

Πάει για...shopping στην Ιταλία

Ιταλικά δημοσιεύματα επιμένουν στα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Τζοβίνκο, ενώ προσθέτουν στη λίστα των «ερυθρόλευκων» τους Ογκμπόνα (Γιουβέντους) και Αστόρι (Κάλιαρι).

Για τον 27χρονο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο, οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός προσφέρει top μισθό και 2 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους ώστε να τον κάνει δικό του τον προσεχή Ιανουάριο, ενώ άλλα σενάρια δεν αποκλείουν ο πρωταθλητής Ελλάδος να κινηθεί για τον παίκτη τον Ιούνιο μια και μένει ελεύθερος.

Για τον 26χρονο σέντερ μπακ Άντζελο Ογκμπόνα (που πρόσφατα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό με τη Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ), τα δημοσιεύματα μιλούν για πιθανό δανεισμό του παίκτη από τη «Μεγάλη Κυρία», με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 7 εκατ. ευρώ, πρόταση όμως που δεν είναι ελκυστική για την ιταλική ομάδα, η οποία θέλει να έχει λύσεις στην άμυνα και δεν συζητά προτάσεις χαμηλότερες από 9 εκατ. ευρώ μετρητά!

Οι Ιταλοί γράφουν και για τον 27χρονο σέντερ μπακ Ντάβιντε Αστόρι, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Κάλιαρι στη Ρόμα, όπου δεν έχει θέση βασικού. Οι «τζιαλορόσι» έχουν οψιόν αγοράς του παίκτη το καλοκαίρι, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα την ενεργοποιήσουν.

novasports.gr

Σχόλια