64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

"Σεληνιασμένος" Μέσι! Ιστορικό ρεκόρ και στο Τσάμπιονς Λιγκ (VIDEO)

`Σεληνιασμένος` Μέσι! Ιστορικό ρεκόρ και στο Τσάμπιονς Λιγκ (VIDEO)
Σε λιγότερες από 72 ώρες ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να σημειώσει 6 γκολ και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της LA LIGA και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ. Και είναι μόλις 27 ετών.
Ο απίστευτος Αργεντινός έκανε ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ. Σημείωσε τρία γκολ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (0-4 το τελικό αποτέλεσμα), έφτασε τα 74 και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ αφήνοντας πίσω του τον Ραούλ των 71 τερμάτων και τον Ρονάλντο των 70.

 

Ο Μέσι έφτασε στο συγκεκριμένο αριθμό μετά από μόλις 91 ματς. Είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει σημειώσει πάνω από 3 χατ - τρικ (έφτασε στα 5) ενώ για 20η φορά πέτυχε πάνω από 2 γκολ σε ένα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ξεπέρασε τον Ρονάλντο που το έχει καταφέρει 19 φορές.

 

Τα επιτεύγματα δεν σταματούν εκεί. Ο Μέσι σκόραρε σε 16η διαφορετική χώρα σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ (σε τόσες έχει σκοράρει και ο Ραούλ) ενώ από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος του έχει σκοράρει 101 φορές σε 99 ματς. Και για το τέλος το πιο σπάνιο, για Μέσι, από τα αποψινά ρεκόρ... Αυτή ήταν το πρώτο από τα 31 χατ-τρικ στην καριέρα του και με τα τρία γκολ να τα σημειώνει με το δεξί πόδι!

 

Μπορεί κανείς να γράφει όλο το βράδυ για τα ρεκόρ του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σύγχρονης εποχής.


newsit

Σχόλια