64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Κρατάει… την κορυφή η Μαρσέιγ (video)

marseill_playerΤην δεύτερη σερί νίκη στο Σαμπιονά πέτυχε η Μαρσέιγ, καθώς για την 15η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 της Ναντ στο «Βελοντρόμ» και αύξησε σε τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την 2η Παρί Σεν Ζερμέν.

Έτσι, η πρωτοπόρος θα παραμείνει για μία ακόμα αγωνιστική μόνη στην κορυφή. Τα «καναρίνια» έχασαν μετά από 9 αγωνιστικές (με 4-5-0), ενώ παρατάχτηκαν στη Μασσαλία έχοντας την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος (9 γκολ παθητικό μέχρι αυτό τον αγώνα). Μόνο που έχασε και έμεινε στους 24 πόντους, ισόβαθμη με την Μπορντό στην 4η θέση.Η γηπεδούχος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και «καθάρισε» με δύο γκολ στο πρώτο μέρος.
Ο Τοβέν άνοιξε το σκορ στο 24′ με καταπληκτική προβολή μετά από σέντρα από δεξιά, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε στο 39′ με γυριστή κεφαλιά του Φανί.
Οι συνθέσεις

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Ν’Κουλού, Μεντί, Φανί, Τζατζετζέ, Λεμινά (78′ Ρομαό), Τοβέν, Παγέτ, Ιμπουλά, Μπαραντά (63′ Αλεσαντρινί, 90’+1 Αλοέ), Ζινιάκ.
ΝΑΝΤ: Ριού, Χάνσεν, Τζιλομποτζί, Βισκαρόντο, Βενιό, Σισοκό, Γκομίς (74′ Ντιό), Βερετού, Γκακπέ (72′ Αουντέλ), ΝΚουντού (79′ Μπεσάτ), Μπαμού.

sportnetcy.com

Σχόλια