64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ανάσανε ο Πλατανιάς, 3-1 τη Νίκη Βόλου

Ανάσανε ο Πλατανιάς, 3-1 τη Νίκη Βόλου
Τρεις πολύτιμους βαθμούς προσέθεσε στη συγκομιδή του ο Πλατανιάς, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-1 της Νίκης Βόλου στα Περιβόλια, σε παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.
Οι γηπεδούχοι, που έχασαν πέναλτι στο 7’ με τον Ναζλίδη, άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον ίδιο παίκτη, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Γκόμες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και στο 53’. Η Νίκη μείωσε στο 73’ με τον Σκούρτη, ενώ από το 5’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας Ταΐρης. 

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ουσία στην πρώτη φάση. Μόλις στο 5’ ο τερματοφύλακας Ταΐρης ανέτρεψε τον Τόρες και ο διαιτητής Θάνος έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά και την απευθείας κόκκινη στον πορτιέρο της Νίκης. Ο Δήμιζας μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στη θέση του Νικλητσιώτη και μάλιστα κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι. 

Στο 12’ ο Ναζλίδης πήρε το αίμα του πίσω, αφού αυτή τη φορά νίκησε τον Δήμιζα και άνοιξε το σκορ. Στο 23' και στο 24' δύο σουτ του Τσουράκη δεν προκάλεσαν ανησυχία, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ζιλβάν Γκόμες με απευθείας εκτέλεση φάουλ να σκοράρει. 

Στο 53’ και πάλι ο Γκόμες με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 73’ με όμορφο γκολ του Σκούρτη. 

Πλατανιάς – Νίκη Βόλου 3-1 (Novasports 3)

Γκολ: 
12’ Ναζλίδης,45’+1’, 53’ Γκόμες – 73’ Σκούρτης


Κίτρινες κάρτες:
 Ζαραδούκας – Μαρινάκης, Κοτσαρίδης 


Κόκκινες κάρτες:
 5’ Ταΐρης


Πλατανιάς (Χριστόπουλος):
 Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά (66’ Αποστολόπουλος), Ιτούα, Ζαραδούκας (72’ Δημήτρης), Τετέ, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γκόμες (76’ Μιλούνοβιτς), Ναζλίδης, Τόρες.


Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): 
Ταΐρης, Ίβενς, Λάουξ, Καρασαλίδης, Μαρινάκης, Κοτσαρίδης (46’ Αναστασόπουλος), Νικλητσιώτης (7’ Δήμιζας), Μάρτινς, Μαχλελής, Μουζακίτης (86' Τζιώρας), Σκούρτης.




zougla.gr

Σχόλια