64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μαρινάκης: Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου! Οι βρομιάρηδες να φοβούνται

Μαρινάκης: Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου! Οι βρομιάρηδες να φοβούνται
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφού υποσχέθηκε μετεγγραφές στον κόσμο του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της Μάλμε και επιτέθηκε σε όσους τον κατηγορούν ενώ προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου με αποδείξεις.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε ότι δεν τον αγγίζει η λάσπη που ρίχνουν κάποιοι και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου στην οποία θα εμφανίσει αποδείξεις.

"Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας, το αποδείξαμε και σήμερα μέσα στο γήπεδο και προχωράμε. Ελπίζω να έχουμε και μία καλή κλήρωση στο Europa League. Αν είχαμε τους ίδιους βαθμούς με την Γιουβέντους θα περνάγαμε. Αυτό θα γινόταν γιατί σε δύο παιχνίδια με την Γιουβέντους αποδείξαμε ότι το αξίζαμε. Η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε.

Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους. Ολοι οι φίλαθλοι το είδαν και δεν θέλω να πω περισσότερα, Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα συγκεντρωθούμε και θα γίνουν μετεγγραφές, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Και κάτι τελευταίο. Ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Ολη αυτή η λάσπη δεν μας αγγίζει. Οι βρομιάρηδες θα πρέπει να ανησυχούν. Θα τα ακούσετε και θα τα δείτε όλα με χαρτιά. Με αποδείξεις. Θα το δείτε σύντομα σε συνέντευξη Τύπου. Κάτι τέτοιο δεν θα έχει ξαναγίνει. Σήμερα τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σε έναν δικό μας άνθρωπο, τον Κούλη Δουρέκα.”

Σχόλια