64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Περιμένοντας τον Δημούτσο

Τους Ελίνι Δημούτσο περιμένει ο Ρικάρντο Σα Πίντο ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Ατρόμητου με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Περιμένοντας τον Δημούτσο
Με το βλέμμα στον Ελίνι Δημούτσο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ατρόμητου το πρωί της Πέμπτης, πριν από το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Κέρκυρα.
Επίσης, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τη Βέροια έκαναν αποθεραπεία με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά. 

Ο 26χρονος μέσος προχώρησε σε έντονο ατομικό πρόγραμμα με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να περιμένει μέχρι την Παρασκευή για να δει την κατάστασή του, πριν ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τους Φαίακες. 

Παράλληλα, ο Στάθης Ταυλαρίδης υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και περιμένει τα αποτελέσματα προκειμένου να ενσωματωθεί κανονικά στην ομάδα τη Δευτέρα. 

Τέλος, το αίτημα του Ατρόμητου για να λειτουργήσει κερκίδα για μεμονωμένους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Σαββάτου έγινε δεκτό από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. Έτσι, όσοι φίλοι των Περιστεριωτών ταξιδέψουν με την ομάδα, θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το εκδοτήριο της Θύρα 5 του γηπέδου στην τιμή των 10 ευρώ. 

sport-fm.gr

Σχόλια