64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Έτοιμη για την έβδομη νίκη η ΑΕΚ

Έτοιμη για την έβδομη νίκη η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ θέλει να φτάσει τις επτά νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα της Football League, κάνοντας το απόλυτο, στην αναμέτρηση με την Ερμιονίδα για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος (15:00).
Η Ένωση θέλει να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή εμφάνιση, που είχε στο ματς με την Επισκοπή, με τον Τραϊανό Δέλλα να θέλει πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης και θέαμα από τους παίκτες του.

Η αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» μετράει μέχρι στιγμής έντεκα βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ έχει γνωρίσει μόλις μια φορά την ήττα. Ο Δέλλας δε θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς, τους Μπακάκη, Ντακόλ, Ντούνη και Σοϊλέδη. Για τη θέση του δεξιού μπακ ετοιμάζεται ο Γεωργέας, ενώ ο Μπρέσεβιτς αναμένεται να διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης των «κιτρινόμαυρων».

Από εκεί και πέρα, στα μετεγγραφικά, οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Αλεξάντρο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει τις προσεχείς ημέρες το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση, με τους εκπροσώπους του να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών με τη διοίκηση. Τέλος, οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών από την ξένη και εγχώρια αγορά, για την ενίσχυση του ρόστερ τους.


novasports.gr

Σχόλια