64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο «εκλεκτός» έρχεται στην ΑΕΚ, αλλά...

Ο «εκλεκτός» έρχεται στην ΑΕΚ, αλλά... Από τη στιγμή που στην ΑΕΚ αποφάσισαν να μην προχωρήσουν την υπόθεση με τον Κώστα Κατσουράνη, είναι δεδομένο πως έχουν στα χέρια τους άλλες περιπτώσεις, πολύ καλύτερες.
Τις τελευταίες ώρες οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους, για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους μεταγραφή πριν την Πρωτοχρονιά και έτσι να ζεστάνουν τον κόσμο τους, που περιμένει πώς και πώς την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Από την πλευρά της Ενωσης λέγεται πως έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, έχουν δουλέψει τις υποθέσεις τους και πλέον είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους. Είναι πιθανό μάλιστα να υπάρξει κατάληξη ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού πρόκειται για μεταγραφή που χρειάζεται η ομάδα λόγω της απουσίας του τραυματία Μιγκέλ Κορδέρο.

Υπάρχει βέβαια και η άποψη που θέλει την Ενωση να καίγεται για τη μεταγραφή εν όψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Αυτό όμως είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την αγωνιστική κατάσταση του ποδοσφαιριστή που θα έρθει και από την απόφαση του Δέλλα. Ο «Τράι» είναι αυτός που θα κρίνει αν ο «εκλεκτός» θα έχει τη δυνατότητα να μπει στα βαθιά από την αρχή και να αγωνιστεί στο κομβικό παιχνίδι κυπέλλου της 8ης Ιανουαρίου. Εκεί όπου η Ενωση χρειάζεται ισοπαλία ή νίκη, για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να αποκτήσει αμυντικό μέσο, αλλά αυτός να μην πάρει χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μέχρι βέβαια να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, τα σενάρια θα είναι πολλά και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Το ζήτημα για την Ενωση είναι να μπορέσει στο προσεχές διάστημα να φέρει έναν παίκτη που θα μπαλώσει τρύπες στον χώρο της μεσαίας γραμμής και μάλιστα άμεσα.

Πλάνα Ατρομήτου χωρίς ενίσχυση
Οπως έχει πολλάκις πει και ο Τραϊανός Δέλλας, ουδεμία σχέση έχει με τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ. Ετσι, ανεξάρτητα με το αν θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση το προσεχές διάστημα, ο τεχνικός της Ενωσης καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι κυπέλλου βάσει του έμψυχου δυναμικού που έχει στα χέρια του. Μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις θα προσπαθήσει να επιλέξει τον κατάλληλο παρτενέρ του Ανάκογλου στα χαφ, αν και υπάρχουν ήδη σκέψεις για τον επικρατέστερο. Εξάλλου, δεν σημαίνει πως αν αποκτηθεί αμυντικός μέσος, αυτός θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα αναγκαστικά.

sentragoal.gr

Σχόλια