64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Κάλεσμα του Ντομίνγκες στον κόσμο


Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ζητώντας από τους οπαδούς των Πειραιωτών να γίνουν ένα με την ομάδα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τετάρτη (3/12, 19:30), στο πλαίσιο της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι Πειραιώτες θέλουν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, ζητώντας από τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς να γίνουν ένα με την ομάδα.
"Μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι, με αντίπαλο αυτή την φορά τον ΠΑΟΚ. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του. Όχι μόνο βαθμολογική. Είναι και θέμα πρεστίζ το να νικήσουμε σε αυτό τον αγώνα. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη! Ξέρουμε ότι τη θέλετε και εσείς!
Ελάτε κοντά μας, υψώστε τη φωνή σας μέχρι τον ουρανό, για να κάνετε τον αντίπαλο να τα χάσει! Λειτουργούμε ως ένας, εσείς και εμείς. Παίκτες και εξέδρα. Σε ένα τέτοιο σημαντικό ματς, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.
Εμείς μέσα στις γραμμές του γηπέδου και εσείς έξω από αυτές, πρέπει να γίνουμε ένα! Να γίνουμε ένα για τη νίκη και την άνοδο εκεί που ανήκουμε, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όλοι στο Καραϊσκάκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ!", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος.

sport24.gr

Σχόλια