64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Στόπερ από Ισπανία και Ροζίτσκι

Στόπερ από Ισπανία και Ροζίτσκι
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014, 08:37

Στόπερ από Ισπανία και Ροζίτσκι

Συντάκτης : 
Στόπερ από Ισπανία και Ροζίτσκι
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με πολύ ενθουσιασμό από την Μυτιλήνη με το 5-0 επί της Καλλονής και την έξοχη εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ερίκ Αμπιντάλ να είναι το κεντρικό πρόσωπο καθώς αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και όλα τα μέλη της αποστολής και κατά την πτήση της επιστροφής. 
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πανευτυχής για όσα είδε στη Λέσβο και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες αμέσως μετά το ματς, ενώ και ο Μίτσελ δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την τελευταία εμφάνιση στο 2014. 
 
Στον Ολυμπιακό περιμένουν σήμερα το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, με την προσδοκία νέας απώλειας του δικέφαλου και δικής τους παραμονής στην κορυφή. 
 
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις και στα μεταγραφικά.
 
Ο Ολυμπιακός εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Τόμας Ροζίτσκι, με τον 34χρονο διεθνή Τσέχο που δεν παίζει φέτος συχνά στην Άρσεναλ να έχει προταθεί και να θεωρείται ότι μπορεί στα 34 χρόνια να δώσει ποιοτικές λύσεις για την επόμενη διετία στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ένας παίκτης με πολύ μεγάλη καριέρα στην Αγγλία και τεράστιες αγωνιστικές δυνατότητες, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση έστω και στη δύση της καριέρας του.
 
Για στόπερ ο Ολυμπιακός φαίνεται πως πάει σε λύση Ισπανού παίκτη επιλογής του Μίτσελ. Με δύο παίκτες που αγωνίζονται τώρα εκτός Ισπανίας, αλλά έχουν πολλές συμμετοχές στην Πριμέρα τα προηγούμενα χρόνια και είναι της εμπιστοσύνης του προπονητή.
 
Πρόκεται για τον 28χρονο Μαρκ Τορεχόν της Φράιμπουργκ που έπαιξε για πολλά χρόνια σε Εσπανιόλ και Σανταντέρ, όπως και τον 30χρονο Ιβάν Ραμίς που τώρα ανήκει στην Γουίγκαν αλλά επί μια οκταετία ήταν βασικός στόπερ της Μαγιόρκα. 

pamesports.gr

Σχόλια