64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

"Όλα για το πρωτάθλημα"


Ο Αγγελος Αναστασιάδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμφωνούν στο στόχο του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Γκιγνκάμπ.
Ο Αγγελος Αναστασιάδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμφωνούν στο στόχο του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Γκιγνκάμπ.
Ο 61χρονος τεχνικός και ο 33χρονος επιθετικός έκαναν δηλώσεις στη NOVA για το παιχνίδι με την Κέρκυρα και εστίασαν στο πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Γκιγνκάμπ στο Europa League.
Ο Αναστασιάδης τόνισε:
Για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League: "Είχαμε μία καλή παρουσία στην Ευρώπη. Εκτός βέβαια απέναντι στην Γκινγκάμπ,  και στα δύο παιχνίδια μας. Το τελευταίο ματς ήταν το χειρότερο γιατί ήταν και στην έδρα μας και είχαμε μόνο τη νίκη στο μυαλό μας και έπρεπε να γίνει. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε να προχωρήσουμε το χρειαζόμασταν ως ομάδα και δυστυχώς δεν έγινε. Αλλά υπάρχουν και τα θετικά από την ευρωπαϊκή μας παρουσία που είναι οι εμπειρίες που πήραν κάποια παιδιά".
Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα και το ελληνικό πρωτάθλημα: "Εμείς είμαστε πλέον υποχρεωμένοι από την στιγμή που τελείωσε ο στόχος της Ευρώπης, να κυνηγήσουμε τον πιο μεγάλο στόχο τον οποίο έχουμε και δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες για να κάνουμε καλά Χριστούγεννα. Αν θέλουμε όλος ο ιδρώτας μας να μην πάει στράφι πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα τρια μας με πρώτο αυτό απέναντι στην Κέρκυρα".
Για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα: "Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα που έχει έναν προπονητή που αρέσκεται να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχει πάρει αρκετά θετικά αποτελέσματα τα οποία έχει συνδυάσει με καλό ποδόσφαιρο".
"Η Κέρκυρα θα παίξει ελεύθερα"
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σημείωσε:
Για το απογευματινό παιχνίδι στην Τούμπα:  "Δεν έχει να χάσει τίποτε η Κέρκυρα από το συγκεκριμένο παιχνίδι παρά μόνο να κερδίσει. Γι’ αυτό και θα έρθει να παίξει ελεύθερα. Εμείς αυτό το γνωρίζουμε όπως και το ότι παίζουμε στην έδρα μας. Είμαστε καλύτερη ομάδα και θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.  Σίγουρα  είμαστε κουρασμένοι αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".
Για την επόμενη μέρα του αποκλεισμού από την Γκινγκάμπ: "Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στεναχωρημένοι όλοι καθώς θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν έχουμε άλλη επιλογή όμως παρά να κοιτάξουμε την πραγματικότητα κατάματα και να προχωρήσουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά αυτή είναι η μοναδική μας επιλογή αφού έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα".

sport24.gr

Σχόλια