64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Δυο μεταγραφές και ΑΜΚ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η τακτική Γενική Συνέλευση, στην οποία μεταξύ άλλων o Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι θα υπάρχει ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αρχικά, εγκρίθηκε η ΑΜΚ ύψους 5.000.000 ευρώ, η οποία θα τρέχει μέχρι τον Απρίλιο με τη συμμετοχή κάθε μετόχου του Παναθηναϊκού ή φιλάθλου που επιθυμεί να βάλει χρήματα στην πράσινη ΠΑΕ.

Παράλληλα, εγκρίθηκε και η σύμβαση με τράπεζα ελληνικών συμφερόντων για τη διάθεση ομολογιακού δανείου, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος σημείωσε ότι ήδη έχει συνομιλήσει με ανθρώπους που διατίθενται να δώσουν 300.000 ευρώ για το δάνειο και τόνισε πως μέχρι το τέλους του χρόνου περιμένει επιπλέον 1.000.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι θα υπάρξει ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, ενώ σε δεύτερο πλάνο έχει μπει η ενίσχυση με επιθετικό.

Τέλος, δεν έμεινε ασχολίαστη η υπόθεση της ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εκφράζει την πεποίθηση ότι θα μπει ένα τέρμα στο κύκλωμα που, κατά την άποψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

contra.gr

Σχόλια