64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βενγκέρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Μπορεί η Άρσεναλ να βρίσκεται στο -13 από την κορυφή και η Τσέλσι να συνεχίζει αήττητη στην Premier League, όμως ο Αρσέν Βενγκέρ πιστεύει ότι ο πρωταθλητής δεν έχει ακόμη κριθεί.
Βενγκέρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»
«Πρέπει να παλέψουμε σαν τρελοί τώρα και να επιστρέψουμε. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς» δήλωσε ο Αλσατός, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την κούρσα για τον τίτλο, τόνισε:
«Δεν μπορείς να πεις ότι το πρωτάθλημα έχει κριθεί μετά από 13 ή 14 παιχνίδια. Δεν μπορείς επίσης να πεις ότι η διαφορά των 6 βαθμών (για την Μάντσεστερ Σίτι) δεν μπορεί να καλυφθεί».

«Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά και δεν είχαμε ποτέ όλη την ομάδα μαζί από την αρχή της σεζόν. Ήταν ένα τυπικό ξεκίνημα μετά από Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε δώσει μάχη πολλές φορές για τον τίτλο. Ο κόσμος πάντα θυμάται τον νικητή, αλλά η μάχη για τον τίτλο ήταν πολλές φορές και για μεγάλες περιόδους έντονη τα τελευταία 8 ή 9 χρόνια. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην Αγγλία. Ο ανταγωνισμός ανεβαίνει κάθε χρόνο και η Τσέλσι ξεκίνησε εξαιρετικά φέτος. Θα είναι δύσκολο να τους πιάσει οποιοσδήποτε, αλλά πρέπει να παλέψουμε για να το πετύχουμε» κατέληξε.



gazzetta.gr

Σχόλια