64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Θέλουν επιστροφή στις νίκες

Θέλουν επιστροφή στις νίκες
Βέροια και Πλατανιάς επιχειρούν να διακόψουν τα άσχημα σερί τους στη Σούπερ Λιγκ, στη μεταξύ τους μονομαχία για τη 13η αγωνιστική (15:00, LIVE SPORTS 24, Novasports3).


Η ομάδα της Ημαθίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φόρα, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές έχει «κολλήσει», μια και αγνοεί τη νίκη σε 5 σερί αγώνες από τις 19 Οκτωβρίου (3 ισοπαλίες, 2 ήττες), υποχωρώντας στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Για το σημερινό ματς, ο Χοσέ Γκρανέρο δεν έχει στη διάθεσή του τους Μαλόν, Γεωργιάδη, Καταλά, Κατίδη και Σεντρίκ.

Ο Πλατανιάς προέρχεται από ήττα στην Κομοτηνή και πλέον δεν έχει νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, μια και προηγουμένως είχε τρεις σερί ισοπαλίες. Οι Χανιώτες αντιμετωπίζουν επιθετικό πρόβλημα καθώς δεν έχουν σκοράρει ούτε μία φορά σε αυτό το διάστημα και έτσι πρέπει να βρουν το γκολ.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους Γουνδουλάκη, Νέπλιακ και Σέχου.

Από πλευράς προϊστορίας, τα δύο τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες (ένα στη Βέροια και ένα στην Κρήτη) έληξαν ισόπαλα 2-2, ενώ πριν από το περσινό «Χ», η Βέροια μετρούσε δύο σερί νίκες με σκορ 5-0 επί του σημερινού της αντιπάλου, που δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Ημαθία και έχει να επιδείξει μόλις μία νίκη συνολικά σε 6 αναμετρήσεις επί της Βέροιας (1-0, 8/1/12, Β' Εθνική).

novasports.gr

Σχόλια