64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Υποδοχή στη Ρόδο για τον ΠΑΟΚ


Οπαδοί του ΠΑΟΚ από τον σύνδεσμο της Ρόδου υποδέχτηκαν την ομάδα μπάσκετ του "Δικεφάλου" το βράδυ της Παρασκευής (26/12). Ειδικά πακέτα εισιτηρίων για το Eurocup.
Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο κόσμος του ΠΑΟΚ στη Ρόδο θα στηρίξει τον "Δικέφαλο" στον αγώνα με τον Κολοσσό. Οπαδοί μάλιστα από τον τοπικό σύνδεσμο έκαναν μια ευχάριστη έκπληξη στην ομάδα μπάσκετ των "ασπρόμαυρων" κατά την άφιξη αυτής στο νησί.
Υποδέχτηκαν το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου δείχνοντας έτσι την υποστήριξη τους με το... καλημέρα της παρουσίας του ΠΑΟΚ στη Ρόδο.

Ειδικά πακέτα εισιτηρίων για το Eurocup
Εξάλλου, η ΚΑΕ προσπαθεί να... προσελκύσει τον κόσμο της ομάδας στη φάση των "32" του Eurocup με ειδικά πακέτα εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ αναφέρει:

"O ΠΑΟΚ συμμετέχει στους «32» του Eurocup και είναι στον πιο ιστορικό και έναν από τους πιο ισχυρούς ομίλους της διοργάνωσης, με αντιπάλους την πρωταθλήτρια Γαλλίας Limoges, την πανίσχυρη Khimki από την Ρωσία και την Ιταλική Cantu των 11 Ευρωπαϊκών τίτλων.

Και για τα εντός έδρας παιχνίδια της φάσης των «32» του Eurocup, θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να προμηθευτούν σε ειδική προνομιακή τιμή πακέτα εισιτηρίων, τα οποία κοστίζουν 20€ και για τους τρεις εντός έδρας αγώνες με Cantu (14/1/2015), Khimki (21/1/2015) και Limoges (4/2/2015).

H διάθεση των πακέτων εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη μέσω Internet (https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProduct.html…) από όπου οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να κλείσουν την θέση τους στο PAOK Sports Arena για τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια (στην τιμή των δύο) και όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη για την πρόκριση!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι…

Τα πακέτα εισιτηρίων των 20€, ισχύουν για όλες τις θύρες του γηπέδου (και για τα διαζώματα 108, 109, 110 και 111), εκτός από τις θύρες VIP 1,2,3,4,5, Gold και Lounge.

Από την επόμενη εβδομάδα θα διατίθενται πακέτα εισιτηρίων για τους αγώνες του Eurocup και από το PAOK Sports Arena.

Τα εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών White και Black δεν ισχύουν για τους αγώνες του Eurocup".

sport24.gr

Σχόλια