64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

"Πατητή" της Ξάνθης! Στο "βυθό" ο Εργοτέλης...


“Πνιγμός” στον Εργοτέλη ήταν το παιχνίδι με την Ξάνθη, η οποία τον... πάτησε στην έδρα του, τον νίκησε 2-0 και τον κράτησε στο “βυθό” της βαθμολογίας.
Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στον αγώνα, αλλά στο 21' χρεώθηκε με πέναλτι για τον Εργοτέλη έπειτα από φάουλ του Ουάλας στον Γιουσούφ. Ωστόσο, δεν της κόστισε καθώς ο Κυριακίδης απέκρουσε το σουτ του Χαντί από την... άσπρη βούλα. 

Η... ιστορία της απόκρουσης του πέναλτι δεν άλλαξε κάτι στη μέχρι τότε εικόνα του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι ιδιαιτέρως επιθετικοί και αυτή η προσπάθειά τους απέφερε καρπούς, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45' + 1') η Ξάνθη άνοιξε το σκορ, όταν έπειτα από κόρνερ ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά και ο Λισγάρας με προβολή από κοντά άνοιξε το σκορ. 


Η Ξάνθη οπισθοχώρησε ελαφρώς στην επανάληψη κι ο Εργοτέλης... πήρε μέτρα που όμως δεν μπόρεσε να τα αξιοποιήσει. Αντιθέτως, στο 71' η Ξάνθη έκανε το 0-2. Ο Ομπόντο Σολτάνι και ο Καπετάνος έπαιξαν το 1-2. Ο πρώτος μπήκε στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα κι ο Ομπόντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

newsit.gr

Σχόλια