64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σιμεόνε: «Περιμένω την Γιουβέντους στα καλύτερά της»

Έτοιμος να αντιμετωπίσει την καλύτερη δυνατή Γιουβέντους είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με μυαλό αν θέλει να πάρει κάτι στο Τορίνο.
Σιμεόνε: «Περιμένω την Γιουβέντους στα καλύτερά της»
«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την τελική θέση του αντιπάλου, γιατί η Γιουβέντους στην έδρα της είναι πολύ πιο δυνατή απ' ότι μακριά από αυτήν, αφού είναι στο περιβάλλον της με τον κόσμο δίπλα της.
Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι για να δούμε ποιος θα είναι πρώτος, δεύτερος και ποιος θα μείνει εκτός. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές σε αυτήν την αγωνιστική και θα πρέπει να παίξουμε με μυαλό. Δεν θα είναι το ίδιο με όσα έχουμε συναντήσει σε άλλα γήπεδα και σίγουρα το αυριανό θα είναι ένα πολύ διαφορετικό ματς από αυτό στη Μαδρίτη», ήταν τα πρώτα λόγια του Αργεντινού τεχνικού.

Όσο για το τι περιμένει από τους «μπιανκονέρι», σημείωσε: «Δεν υπάρχει μόνο ένα πράγμα. Σίγουρα, θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα χρειάζεται βαθμούς. Περιμένω την καλύτερη Γιουβέντους. Την Γιουβέντους στα καλύτερά της, γιατί πρέπει να κάνουν ένα σπουδαίο ματς και να μην μείνουν εκτός Champions League. Περιμένω μία μεγάλη βραδιά, στην οποία θα πρέπει να ανταποκριθούμε».

Καταλήγοντας, μίλησε για τη δική του ομάδα και την σταθερή βελτίωση που παρουσιάζει όσο περνάει ο καιρός: «Όπως βλέπετε, η ομάδα βελτιώνεται και ωριμάζει. Στην πραγματικότητα, η ομάδα είναι καλύτερη και υπάρχουν τρόποι να γίνει ακόμη καλύτερη, όπως ο τρόπος που ο Μάντζουκιτς μπαίνει στην ομάδα, που πλέον κρατάει περισσότερο τη μπάλα και περισσότερο χρόνο να γίνει απειλητική».



gazzetta.gr

Σχόλια