64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παναθηναϊκός: Γιορτάζει ο κόσμος στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός Γιορτάζει ο κόσμος στο ΟΑΚΑΟ Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (18:30, LIVE SPORTS 24/ Novasports 4) τον Πανιώνιο και η πράσινη ΚΑΕ εγκαινιάζει την «Ημέρα Φιλάθλου» με πολλές εκπλήξεις
Όλα είναι έτοιμα για το αποψινό πάρτι στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο με στόχο να προσφέρει εξαιρετικό θέαμα στον κόσμο του, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στην «Ημέρα Φιλάθλου» που καθιερώνουν από φέτος οι «πράσινοι». Το κλειστό αναμένεται να ζήσει όμορφες στιγμές που μόνο ο κορυφαίος σύλλογος στην Ευρώπη μπορεί να προσφέρει. 
Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει την ευκαιρία ν’ απολαύσει την μοναδική ατμόσφαιρα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων με γενική είσοδο 1 ευρώ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως «όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά». Η διάθεση των εισιτηρίων σήμερα θα γίνεται μόνο από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 4.30 μ.μ. και διαδικτυακά (www.paobc.gr, www.viva.gr). 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Διαμαντίδης προπονήθηκε κανονικά χθες και σήμερα θα δώσει το «παρών» στο ματς με τους «κυανέρυθρους». Αντίθετα, οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Εστέμπαν Μπατίστα θα μείνουν εκτός από ακόμα ένα παιχνίδι, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.


πηγή : Onsports 

Σχόλια