64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Επιστρέφει στο «σπίτι» του Τζιφόπουλος

Περισσότερες από 270 συμμετοχές με τη φανέλα του 'Αρη για τον προπονητή του Απόλλωνα Αρναίας Μεγάλη καριέρα με τον Αρη, μέλος της ομάδας που δοξάστηκε στο έπος της Περούτζια και για αρκετά χρόνια αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με περισσότερες από 270 συμμετοχές με τους «κίτρινους», τη φανέλα των οποίων φόρεσε για δώδεκα χρόνια περίπου.
Ο Γιάννης Τζιφόπουλος θα επιστρέψει σήμερα στο αγαπημένο του «Κλεάνθης Βικελίδης» -ή Χαριλάου όπως το έμαθε ο ίδιος-, αυτήν τη φορά όμως ως αντίπαλος.

Για τον προπονητή του Απόλλωνα Αρναίας, όσο «σκληρός» αμυντικός και αν ήταν τα χρόνια που αγωνιζόταν, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερο. Οσο κι αν ο ίδιος προσπαθήσει να μην το δείξει, είναι ξεκάθαρο ότι τα αισθήματά του για τον Αρη είναι πολύ έντονα. Απέναντι, βέβαια, σε ένα δικό τους παιδί, οι «κίτρινοι» έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση της τέταρτης συνεχόμενης νίκης, που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλο, βέβαια, θα είναι και το ψυχολογικό πλεονέκτημα για την ομάδα του Πάουλο Κάμπος, καθώς θα πάει με άλλον... αέρα στο εκτός έδρας ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, ενώ στην πρωινή προπόνηση έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των στημένων φάσεων. Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Δημήτρη Γκίνο, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς και τέθηκε στη διάθεση του Πάουλο Κάμπος για το σημερινό παιχνίδι.

sentragoal.gr

Σχόλια