64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Επιστρέφει με την Ξάνθη ο Ρόμπερτ Μακ

Ο Σλοβάκος μέσος συμπλήρωσε μια εβδομάδα προπονήσεων σε υψηλούς ρυθμούς και είναι έτοιμος να επιστρέψειΣτο "Καραϊσκάκης" ο ΠΑΟΚ πήρε για δεύτερη φορά αέρα πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση στο φετινό πρωτάθλημα και την Κυριακή θα κληθεί για πρώτη φορά να διατηρήσει, για δεύτερη αγωνιστική, το προβάδισμα που «έχτισε».

Αντίπαλός του η Ξάνθη, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα Πηγάδια γεμάτος αυτοπεποίθηση λόγω της νίκης επί του Ολυμπιακού στον Πειραιά, αλλά με τα προβλήματα να εστιάζονται στην αμυντική γραμμή. Ο Γιάννης Σκόνδρας τέθηκε εκτός μάχης για περίπου δέκα ημέρες, λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι της Τετάρτης, ενώ αντίθετα οι Χέντβιγκες Μαντούρο και Ρόμπερτ Μακ δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού, όμως μένει να φανεί, ειδικά για τον Ολλανδό, αν κριθεί έτοιμος αγωνιστικά, καθώς η περίοδος κατά την οποία έχει απουσιάσει είναι μεγάλη.

Οι Παναγιώτης Γλύκος και Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που επέστρεψαν με ενοχλήσεις από το παιχνίδι στον Πειραιά, ακολούθησαν χθες, όπως και όλοι όσοι αγωνίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο «Καραϊσκάκης», διαφορετικό πρόγραμμα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ καλείται να αποφασίσει αρχικά για την επιστροφή του Σλοβάκου στο βασικό σχήμα και στη συνέχεια για το αν θα κρατήσει τον Τζιόλη στο κέντρο της άμυνας και τον τρόπο με τον οποίο θα καλύψει το κενό που δημιουργοήθηκε από τον τραυματισμό του Σκόνδρα. Οι επιλογές στην άμυνα, τόσο στο κέντρο όσο και στα δεξιά, είναι περιορισμένες, με την τελευταία προπόνηση να έχει οριστεί για σήμερα το μεσημέρι, όταν και θα γίνει γνωστή η αποστολή.

Ατομικό μέχρι... νεωτέρας ο Τζαβέλλας

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δεν υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους Ζήση Βρύζα, Αγγελο Αναστασιάδη και Γιώργο Τζαβέλλα, με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον 27χρονο αμυντικό να παραμένει ανοικτό. Ο Τζαβέλλας ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα και ο παίκτης αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής εν όψει Ξάνθης, αν και τη δεδομένη στιγμή αυτό φαντάζει το λιγότερο από τη στιγμή που μοιάζει να είναι εκτός ΠΑΟΚ εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά.


sentragoal.gr

Σχόλια