64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ντέρμπι στις Σέρρες

Ντέρμπι στις Σέρρες
Ντέρμπι σήμερα το μεσημέρι (3μ.μ), στις Σέρρες. Πανσερραϊκός και Αρης κοντράρονται στο πρώτο crash test της Γ΄ Εθνικής, έχοντας φροντίσει να κρύψουν τα χαρτιά τους, στο ματς Κυπέλλου που προηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη.

 Οι κίτρινοι ολοκλήρωσαν χωρίς σημαντικά προβλήματα την προετοιμασία τους, βρίσκονται από χθες στην πόλη των Σερρών και αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να πιστοποιήσουν τις βλέψεις τους για γρήγορο πέρασμα από την κατηγορία, μ΄ ένα διπλό που θα αποτελέσει πρόκριμα για τη συνέχεια. Ο Πάουλο Κάμπος, δεν αλλάζει το 4-4-2, έχοντας τον Καρατζιοβαλή στο τέρμα, Φερνάντες-Γιαννίτση στο κέντρο της άμυνας, αριστερά τον Λιόλιο και δεξιά τον Γκίνο. Στη μεσαία γραμμή θέση θα πάρουν οι Σουνάς, Γκόλιας, Προβατίδης, Ατματσίδης και στην επίθεση, το δίδυμο θα αποτελέσουν και πάλι οι Πόϊ-Καπνίδης.     

Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ούτε ο Κώστας Βασιλακάκης, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του και τον γκολκίπερ, Μπίμπη, που εξέτισε την ποινή του. Η αποστολή του Πανσερραϊκού:   Τάντιτς, Βοσκόπουλος, Γαϊδαρτζής, Γαλακτερός, Γκόγκας, Καψάλης, Μουτεσίδης, Μπαντάκ, Μπίμπης, Μπονέρης, Παλιούρας, Παπαστεργίου, Περπερίδης, Λιάγκας, Ρούτσης, Σιάκκας, Τριανταφύλλου Κ., Τριανταφύλλου Δ., Τσινίκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοτικό γήπεδο των Σερρών θα έχει σήμερα πολύ κόσμο, καθώς υπάρχει κινητοποίηση από τους φιλάθλους των «λιονταριών», ενώ και οι σύνδεσμοι του Αρη διοργανώνουν εκδρομές για την γειτονική της Θεσσαλονίκης, πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας. 

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής:

Απόλλων Αρναίας-Θύελλα Φιλώτα
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Δόξα Δράμας-Ορφέας Ελευθερούπολης
Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Καμπανιακός
Πανσερραϊκός-Αρης
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εβρος Σουφλίου
Αρης Ακροποτάμου-Καβάλα
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Καστοριά

novasports.gr

Σχόλια