64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Φουλ επίθεση για τη νίκη το Τριφύλλι

Φουλ επίθεση για τη νίκη το Τριφύλλι
Στην πέμπτη νίκη του στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος στοχεύει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής (19.30) στο γήπεδο της Λεωφόρου απέναντι στον Πανθρακικό προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλήματος.
Οι Πράσινοι που είναι αήττητοι επί πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές (Ατρόμητος 2-0, ΠΑΟΚ 1-2, Βέροια 2-1, Παναιτωλικός 0-1, Αστέρας Τρίπολης 1-1) θέλουν να διευρύνουν το σερί τους που είναι το καλύτερο που έχουν καταγράψει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. 

Δεδομένου ότι ο Πανθρακικός την τελευταία διετία αποσπά στην Αθήνα θετικά αποτελέσματα από το Τριφύλλι (νίκη 2-1 πέρυσι και ισοπαλία 1-1 πρόπερσι), οι Πράσινοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην την πατήσουν και τρίτη φορά. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου ξεκούρασε αρκετούς βασικούς στο ματς που έγινε μεσοβδόμαδα με την Εστορίλ για το Γιουρόπα Λιγκ προκειμένου να τους έχει φρέσκους και ετοιμοπόλεμους ενόψει των τριών αγώνων που ακολουθούν σε διάστημα οχτώ ημερών (Πανθρακικός, Ξάνθη και Κέρκυρα) πριν από τη διακοπή των εορτών. 

Οι Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα και Πέτριτς δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον πορτογαλικό σύλλογο και αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού με τον Πανθρακικό μαζί με τους «σίγουρους» Στιλ, Πράνιτς, Λαγό, Μπεργκ . Μια θέση παίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας όπου ο Μπούρμπος προέρχεται από έναν ελαφρύ τραυματισμό που είχε με την Εστορίλ και διεκδικεί τη θέση μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο, ενώ στο κέντρο της άμυνας, δεδομένης της απουσίας του Κουτρουμπή, είναι πιθανόν να αγωνιστεί ο Μέντες στο πλευρό του Σίλντενφελντ . 

Επίσης όλα είναι ανοιχτά και για τη θέση του μεσοεπιθετικού, την οποία διεκδικούν ο Ντίνας με τον Ατζαγκούν, αλλά και ο Πράνιτς, εφόσον επιλεγεί ο Δώνης σε θέση μέσα αριστερά. Πάντως ένα άλλο σενάριο αναφέρει τον Πέτριτς σε επιτελικό ρόλο, πίσω από τους Μπεργκ και Καρέλη σε ένα φουλ επιθετικό σχήμα… Επίσης, στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Κλωναρίδης. Αντιθέτως, αποκλείστηκαν οι ανέτοιμοι Σπυρόπουλος και Μπαϊράμι και ο Κουτρουμπής με τον Μπούι που παίρνουν ανάσες.

pamesports.gr

Σχόλια