64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας


 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας, σας καλεί να ανταποκριθείτε στη σημαντική αυτή εκδήλωση που γίνεται για εμάς.
Στο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 3:00 μ.μ ,στο γήπεδο Κλένιας.

Ένας φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό σκοπό. Οι ομάδες που συμμετέχουν, θα αγωνιστούν μεταξύ τους, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Ελάτε ….να γεμίσουμε το γήπεδο, να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα των ομάδων που συμμετέχουν και να νιώσουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε και να κάνουμε κάτι χρήσιμο….. στηρίζοντας τον αγώνα ζωής μας.

Λίγα λόγια για το Σύλλογό μας

Ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία του Νομού Κορινθίας είναι ο Φορέας που από το 1985 εκπροσωπεί τα 50 περίπου άτομα που πάσχουν από Θαλασσαιμία(Μεσογειακή αναιμία)και 10 άτομα [Ενδιάμεση μεσογειακή αναιμία, Δρεπανοκυτταρική και Μικρο-Δρεπανοκυτταρική Αναιμία], τα οποία μεταγγίζονται και παρακολουθούνται στη Μονάδα Μ.Μ.Α. του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία του Νομού Κορινθίας ιδρύθηκε με σκοπό τη βελτίωση της Ιατρικής περίθαλψης των πασχόντων, καθώς και την κάθε είδους βοήθεια και με οποιοδήποτε τρόπο - (ηθική ή υλική υποστήριξη των μελών του), στην διευκόλυνση της κοινωνικής ένταξης και επαγγελματική αποκατάστασή τους. 

Είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε προκατάληψη, κοινωνική ανισότητα, στάση απόρριψης και εμπαιγμού, απέναντι στα άτομα- μέλη της Θαλασσαιμίας, αγωνιζόμαστε για την ανάδειξη και στήριξη των αυτονόητων ανθρώπινων δικαιωμάτων τους, την μόρφωση, την υγεία, την εργασία, τη ζωή.

Είναι Σύλλογος με μεγάλη δράση, σημαντικό έργο και συνεχή συμμετοχή σε κάθε εξέλιξη που αφορά τη Θαλασσαιμία τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό, ακόμα και σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Νομό και την Περιφέρεια της Πελοποννήσου γενικότερα.

Έχει καθαρά κοινωφελή και ΜΗ κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Στηρίζεται οικονομικά στις επιχορηγήσεις και στις δωρεές ευαισθητοποιημένων ατόμων, Σωματείων, Φορέων και Οργανισμών, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της λειτουργίας του και υποστηρίζουν το έργο του. Οι συνδρομές των μελών είναι συμβολικές και δεν καλύπτουν παρά ελάχιστα από τα πάγια έξοδα του Συλλόγου.

Ο θεσμός των χορηγιών, υπήρξε από την αρχαιότητα πολύ σημαντικός για την ανάπτυξη πολλών και σημαντικών δραστηριοτήτων. Χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν σπουδαία έργα και οράματα. Ιδιαίτερα στις μέρες μας που κανένας σύλλογος και κανένα σωματείο δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς την υποστήριξη οικονομικών παραγόντων.

Γι' αυτό το λόγο ζητάμε από εσάς να σταθείτε δίπλα μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για όλα τα μέλη του Συλλόγου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, σας παρακαλεί, να μας στηρίξετε με οποιοδήποτε τρόπο, βοηθώντας μας στη συνέχιση του έργου μας και σας ευχαριστεί θερμά εκ των προτέρων. 

Ευελπιστούμε στη δική σας ανταπόκριση για να δώσουμε όλοι μαζί τις προοπτικές που αξίζει να έχουμε.


Πηγή: http://www.parakato.gr

Σχόλια