64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Φεύγει άμεσα για Βαρκελώνη ο Αμπιντάλ

Φεύγει άμεσα για Βαρκελώνη ο ΑμπιντάλΤις τελευταίες ημέρες του σίριαλ Αμπιντάλ διανύουμε, καθώς ο Γάλλος έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του και έχει τσεκάρει τα εισιτήρια για τη Βαρκελώνη κλείνοντας πολύ γρήγορα τον κύκλο του στον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες για να "σπάσει" το συμβόλαιό του που έληγε το καλοκαίρι και πλέον μετράει μέρες για την ανακοίνωση της αποχώρησής του. Ο Μίτσελ άφησε χθες εκτός αποστολής για τον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΣ τον Αμπιντάλ προφανώς γιατί δεν υπάρχει και λόγος να τον έχει μαζί του για το ματς, με τον αγώνα κόντρα στη Μάλμε την ερχόμενη Τρίτη να είναι και ο τελευταίος του με τα ερυθρόλευκα. Εφόσον βεβαίως ο Μίτσελ τον χρησιμοποιήσει.

Στα ισπανικά ΜΜΕ χθες ανέφεραν πως το πιθανότερο είναι να φύγει μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στις 17 του μήνα, αφού μάλιστα τιμηθεί κιόλας, πηγαίνοντας Βαρκελώνη για να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Οπως και να έχει αυτό που ήταν ξεκάθαρο εδώ και δύο μήνες, παρά τη δική του σχετικά πρόσφατη διάψευση, γίνεται πραγματικότητα, με τον Γάλλο να αποχωρεί χωρίς να έχει καταφέρει άλλωστε και όλο αυτό το διάστημα να προσφέρει αγωνιστικά στον Ολυμπιακό έχοντας ελάχιστες καλές στιγμές στα παιχνίδια που έπαιξε.

sentragoal.gr

Σχόλια