64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Θέλει και πάλι τον Λέτο

Θέλει και πάλι τον Λέτο
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει εντάξει το όνομα του Σεμπαστιάν Λέτο, στη μετεγγραφική του λίστα και θα ξεκινήσει προσπάθειες για την επιστροφή του Αργεντινού, ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» θέλουν να επανεντάξουν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό στο ρόστερ τους και θα έχουν άμεσα επαφές μαζί τους, έτσι ώστε να τον πείσουν να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι.

Αν δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία με την Κατάνια για την απόκτηση του παίκτη, τον προσεχή Ιανουάριο, τότε η συγκεκριμένη μετεγγραφή θα μετατεθεί για το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η ιταλική ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί κάποια βαριά συμβόλαια και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και αυτό του 28χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Λέτο δεν είναι ευχαριστημένος με το γεγονός πως η Κατάνια αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, εφόσον δε βρει κάποια πρόταση, από κάποιο καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς εβδομάδες, ενώ προτεραιότητα για το «τριφύλλι» τον προσεχή Ιανουάριο, παραμένει η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

novasports.gr

Σχόλια