64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Το πρόγραμμα της Super League


Να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα στα ματς με Κέρκυρα και Πανθρακικό θα επιδιώξουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά, για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια, μετά το βαρύ 4-2 στη Ξάνθη, προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά του +4 από τους "ερυθρόλευκους".

Το κλίμα στην ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη μετά τη Ξάνθη, αλλά και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ από τη Γκινγκάμπ, δεν είναι το καλύτερο, παρ' όλα αυτά οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να περάσουν "αλώβητοι" το εμπόδιο των "Φαιάκων" (17:15), εάν θέλουν να παραμείνουν σε "θέση οδηγού" σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Την 5η του νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια (έχει και μία ισοπαλία) θα επιδιώξει να πάρει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας απέναντι στον Πανθρακικό (19:30) που "καίγεται" για βαθμό ή βαθμούς στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι "πράσινοι", που ολοκλήρωσαν την περασμένη Πέμπτη την εφετινή ευρωπαϊκή παρουσία τους χωρίς νίκη (1-1 με την Εστορίλ, είναι το μεγάλο φαβορί απέλαντι στους Θρακιώτες που πέρυσι είχαν πάρει "διπλό" στο ίδιο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, θέλει να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή και να μείνει στην 3η θέση, έτσι ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για τον τίτλο.

Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα:

Πανιώνιος-ΟΦΗ (15:00)
Αστέρας Τρίπολης-Βέροια (17:15)
Εργοτέλης-Ξάνθη (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος (17:15)


Σχόλια