64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Είδε φορ, του στέλνουν Αλμέιδα (VIDEO)

Ο Βόκολος επέστρεψε από το ταξίδι του στο εξωτερικό έχοντας τσεκάρει επιθετικό για λογαριασμό της ομάδας, τη στιγμή που οι Ιταλοί φέρνουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Ούγκο Αλμέιδα.
Είδε φορ, του στέλνουν Αλμέιδα
Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» βρέθηκε στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει κάποιον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να έχει το βλέμμα του στραμμένο σε παίκτη που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρα από το ενδιαφέρον για τον Αλχασάν Καμαρά, τόσο ο Βόκολος όσο και ο Τάκης Φύσσας «σκανάρουν» την αγορά και για παίκτη που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal News», που επικαλείται πληροφορίες από την Ιταλία, ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος φορ αγωνίζεται από το καλοκαίρι στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τσεζένα και διανύει το 30ό έτος της ηλικίας του. Ωστόσο, οι Ιταλοί δεν φαίνονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την απόδοσή του και δεν θα έλεγαν «όχι» στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει και το προσεχές καλοκαίρι.



Goal News

Σχόλια