64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πήραν στο... κυνήγι διαιτητή στη Βραζιλία (VIDEO)

Τρομερό σκηνικό με τη λήξη της αναμέτρησης μεταξύ της Φιγκεϊρένσε και της Ιντερνασιονάλ, με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να επιτίθενται στον διαιτητή του αγώνα, καθώς είχαν παράπονα από τη διαιτησία του.


Η Ιντερνασιονάλ πραγματοποίησε μία απίστευτη ανατροπή και πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Φιγκεϊρένσε, με 1-2, πετυχαίνοντας τα γκολ στο 87' και το 95'.


Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο διαιτητής απέβαλλε συνολικά 4 ποδοσφαιριστές, 2 για κάθε ομάδα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικά παράπονα από τον χρόνο των καθυστερήσεων.

Έτσι, με τη λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες της Φιγκεϊρένσε... ζήτησαν τον λόγο από τον διαιτητή, με τα σπρωξίματα να μην αργούν να έρθουν, ενώ ο Ραφαέλ Μόουρα της Ιντερνασιονάλ είχε αναλάβει ρόλο "πυροσβέστη" με σκοπό να αποτρέψει τα χειρότερα.

Τελικά, χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να προστατεύσει τον... δύσμοιρο διαιτητή από την οργή των παικτών της Φιγκεϊρένσε.

Με αυτή την νίκη η Ιντερνασιονάλ στην ισοβαθμία τερμάτισε 3η και η Κορίνθιανς 4η, έτσι πήρε απευθείας την πρόκριση στους ομίλους του Copa Libertadores.

Δείτε το VIDEO:

contra.gr

Σχόλια