64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μπερλουσκόνι: «Εμείς πρωταγωνιστές το 2015»

Το σύνθημα το 2015 να είναι η χρονιά της «αναγέννησης» της Μίλαν σε ιταλικό και ευρωπαϊκό επίπεδο έδωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας έξω από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου. 
Μπερλουσκόνι: «Εμείς πρωταγωνιστές το 2015»
Αισιόδοξος ότι το 2015 θα είναι η χρονιά της Μίλαν παρουσιάστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του ιταλικού συλλόγου για να μιλήσει στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. 

Κατά την έξοδό του από το Μιλανέλο ο επίτιμος πρόεδρος των «ροσονέρι» υποστήριξε ότι περιμένουν καλύτερες μέρες τους οπαδούς της ομάδας. 

«Το 2015 θα είναι καλύτερο στην Ιταλία. Στο νέο έτος θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε η καλύτερη ιταλική ομάδα. Εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κερδίσουμε το Κύπελλο Ιταλίας. Έχουμε την ευκαιρία με αυτό το ρόστερ να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Είμαι αισιόδοξος και έχω αυτοπεποίθηση ότι θα φέρουμε την Μίλαν στη θέση που ήταν για πολλά χρόνια και γνωρίζουμε πως η ομάδα στην ιστορία της έχει καταφέρει να κερδίσει τα πάντα όσο ήμουν πρόεδρος». 

Καταλήγοντας, ο Μπερλουσκόνι σχολίασε και τη μεταγραφή του Αλέσιο Τσέρτσι: «Με ευχαρίστησε πολύ αυτή η άφιξη επειδή τον παρακολουθούσαμε εδώ και τρία χρόνια. Επιτέλους έφτασε και μου υποσχέθηκε ότι θα ξυρίσει τα γένια του για το πρώτο παιχνίδι». 

sport-fm.gr

Σχόλια