64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ - Πλατανιάς

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ - Πλατανιάς
Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, παρουσιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά:

«Το paokfc.gr σας βάζει, όπως και πριν από κάθε αγώνα της ομάδας μας, από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στον Πλατανιά στο γήπεδο της Τούμπας για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τους δύο μονομάχους και δείτε Infographics με μία στατιστική σύγκριση των πεπραγμένων των δύο ομάδων ως τώρα στη διοργάνωση.

#5 αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες και στις δύο έδρες. Ο ΠΑΟΚ μετρά τέσσερις νίκες σε αυτά τα ματς, με την συγκομιδή του στην Τούμπα με τον Πλατανιά να είναι δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ.

#6 ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει για τον ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις του με τον Πλατανιά εντός και εκτός έδρας. Την πρώτη θέση έχει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 4 γκολ και ακολουθεί ο Στέφανος Αθανασιάδης με 2 γκολ, ενώ από ένα έχουν οι Λίνο, Βούκιτς, Μακ και Σκόνδρας.

#2 φορές έχουν αναμετρηθεί μέχρι τώρα ο Άγγελος Αναστασίαδης με τον Γιάννη Χριστόπουλο. Η πρώτη μάλιστα από αυτές ήταν με τον Άγγελο Αναστασιάδη ως προπονητή του Πλατανιά και τον Γιάννη Χριστόπουλο στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και τελείωσε ισόπαλη 1-1 στα Χανιά. Η δεύτερη ήταν στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 του Πλατανιά.

#5 φορές έχει σκοράρει πρώτος στα ματς με τον Πλατανιά ο ΠΑΟΚ και έχει καταφέρει να επικρατήσει στα τέσσερα από αυτά. Η μοναδική επιτυχία της ομάδας των Χανίων ήταν την σεζόν 2013-14 όταν ο Δικέφαλος βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Στέφανο Αθανασιάδη στο 10ο λεπτό και στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ (36' Κατάι - 67' Νταβίντ Τόρες)».

novasports.gr

Σχόλια