64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Τελειώνει το σίριαλ Ροντρίγκες

Τελειώνει το σίριαλ Ροντρίγκες
Το αργότερα στα μέσα της ερχόμενη εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Γκιγιέρμο Ροντρίγκες, για τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ουρουγουανός αμυντικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Αθήνα, για λογαριασμό των «πράσινων», όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία και ανάμεσα στις διοικήσεις του «τριφυλλιού» και της Ελλάς Βερόνα.
Σύμφωνα με την «corriere dello sport», η ιταλική ομάδα απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «πράσινων» για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν για λίγες ημέρες ακόμα. Παράλληλα, ο Λεωνίδας Βόκολος φέρεται να έχει έτοιμη την εναλλακτική επιλογή, σε περίπτωση, που τελικά οι Ιταλοί αποφασίσουν να διατηρήσουν τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό τους. Οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να στραφεί η προσοχή στις υπόλοιπες περιπτώσεις, που θα εξεταστούν για την ενίσχυση του ρόστερ, είτε εντός Ιανουαρίου, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.

novasports.gr

Σχόλια