64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ανακοίνωσε Μαρσελίνιο ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Μαρσελίνιο ο Ατρόμητος
Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου είναι και επίσημα ο Μαρσελίνιο, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του novasports.gr.  
Ο Βραζιλιάνος μέσος τα βρήκε σε όλα με τους «κυανόλευκους» και το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 1.5 χρόνου.

Ο Μαρσελίνιο, ο οποίος είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στη Skoda Ξάνθη μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κατάνια, με την οποία είχε εννιά συμμετοχές και ένα γκολ. 

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Το ποδόσφαιρο (στην ουσία) είναι τέχνη και φαντασία!  Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον Μαρσέλο Λέιτε Περέιρα ( MarceloLeitePereira), πιο γνωστό ως Μαρσελίνιο .

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλάιο διάρκειας 1,5 χρόνου παρουσία των εκπροσώπων του και του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, έπειτα από τον Κώστα Κατσουράνη, συνδυάζει απερίφραστα στο παιχνίδι του, την τέχνη, το μπρίο, την ταχύτητα και τη φαντασία. Αγωνιζόταν στην Κατάνια με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι αλλά μόλις έμαθε για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου ζήτησε από την ιταλική ομάδα να μείνει ελεύθερος δείχνοντας τη μεγάλη του θέληση για να φορέσει τη φανέλα με το αστέρι».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μαρσελίνιο, δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου και μόλις 
ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου ήξερα ότι έπρεπε να επιστρέψω. Όταν ήμουν αντίπαλος του Ατρόμητου πάντα είχα σεβασμό απέναντι του και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε αυτόν. Επίσης θυμάμαι την ωραία ατμόσφαιρα που συναντούσα όταν ερχόμουν να παίξω εδώ στο Περιστέρι.

Στην Ιταλία ήταν καλά για κάποιον επαγγελματία ποδοσφαιριστή αλλά μαζί με την οικογένεια μου αποφασίσουμε να πάρουμε αυτή την ευκαιρία που μας δίνει τώρα ο Ατρόμητο. Είχα προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες αλλά δεν ήθελα να πάω κάπου μόνο για να παίξω αλλά για να έχω στόχους. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που κάθε χρόνο έχει στόχους γι' αυτό και ήρθα. Έχω όρεξη και κίνητρο για να προσφέρω και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα καταφέρουμε την είσοδό μας στην πρώτη πεντάδα».


novasports.gr

Σχόλια