Πώς το κάνουμε: Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο, το τοποθετούμε σε ταψί με το δέρμα κάτω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (200 βαθμούς) αντιστάσεις πάνω κάτω για 10 με 15 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος του φιλέτου. Γυρίζουμε στο πάνω γκριλ για επιπλέον 5 λεπτά να κοκκινίσει λίγο και το σβήνουμε. Για την σάλτσα: Ανακατεύουμε σε μπολάκι την μουστάρδα, το γιαούρτι, το γάλα και το λεμόνι. Αναλόγως αν την θέλουμε πιο αραιή ή πιο ξινή προσθέτουμε γάλα ή λεμόνι αντίστοιχα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου