64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Για μια γυναίκα! Ο Τάισον πήγε να δείρει τον Τζόρνταν

Για μια γυναίκα! Ο Τάισον πήγε να δείρει τον Τζόρνταν
Ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο για τη ζωή του Μάικ Τάισον, “Taming the beast: The untold story of Mike Tyson” -γραμμένο από τον φίλο και μάνατζερ, Ρόρι Χόλογουεϊ- φέρνει στην επιφάνεια μια απίστευτη ιστορία

Ο θρύλος της πυγμαχίας λίγο έλειψε να πλακώσει στο ξύλο τον Μάικλ Τζόρνταν με αφορμή την Ρόμπιν Γκίβενς. Η ηθοποιός-μοντέλο και παλιά φιλενάδα του M.J ήταν στα... χωρίσματα με τον Tάισον.
Το περιστατικό έγινε το 1988 σε εστιατόριο στο Σικάγο και σύμφωνα με το απόσπασμα από το βιβλίο του Χόλογουεϊ, όλα άρχισαν όταν ο πυγμάχος είχε… τσούξει μερικά ποτά παραπάνω.

«Ο Μάικ Τάισον έπινε το ποτό του και τότε είναι που βγαίνουν έξω τα αληθινά συναισθήματά του. Είπα στον σερβιτόρο να περιορίσει τα ποτά, γιατί ξέρω πού πάει το πράγμα. Ο Μάικ κοίταξε στην άλλη άκρη του τραπεζιού τον Μάικλ Τζόρνταν και τον ρώτησε: ‘Φίλε, νομίζεις πως είμαι χαζός. Ξέρω πως γ…ες την π…α μου’. Ο Τζόρνταν αντέδρασε σαν να είχε δει φάντασμα. Ήταν προφανές πως ήθελε να σηκωθεί και να φύγει τρέχοντας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο “Δαμάζοντας το θηρίο”

newsit.gr

Σχόλια