64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Και τώρα μετεγγραφές στον ΠΑΟΚ

Και τώρα μετεγγραφές στον ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ κρατάει μόνο τη νίκη από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στην οποία κινδύνεψε να χάσει το προβάδισμα που έχει στη βαθμολογία και στρέφει την προσοχή του στο μετεγγραφικό παζάρι.
Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να ανακοινώσουν τις προσεχείς ημέρες, την απόκτηση του Φερνάντο Ουσέρο από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ παράλληλα συνεχίζουν την αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα κληθεί να δώσει άμεσα λύσεις στην ενδεκάδα της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ουσέρο αναμένεται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και τη Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Παράλληλα, ο Ζήσης Βρύζας προσπαθεί να τελειώσει άμεσα μια ακόμα μετεγγραφή, που θα αφορά το κέντρο της άμυνας. Δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο θέμα, να τελειώσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Σεμπαστιάν Μπλάνκο, τον οποίο θέλει με τη μορφή δανεισμού από τη Γουέστ Μπρομ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να αποκτήσουν τον 26χρονο Αργεντινό παίκτη με τη μορφή δανεισμού, διατηρώντας παράλληλα και οψιόν αγοράς του, το ερχόμενο καλοκαίρι. 

novasports.gr

Σχόλια