64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Δεν υποχωρεί στις ανανεώσεις

Δεν υποχωρεί στις ανανεώσεις
Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει αποφασίσει, πως από εδώ και στο εξής, δε θα υπάρξει νέα υποχώρηση στο θέμα των ανανεώσεων και αναμένεται να σκληρύνει τη θέση του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του "Δικέφαλου" του Βορρά εμφανίζονται ενοχλημένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα των Γιώργου Κατσικά και Φάνη Τζανδάρη.

Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να αλλάξει η οπτική γωνία, με την οποία βλέπουν ορισμένοι τις προθέσεις της ΠΑΕ και τη στάση, που κρατάει στο θέμα των ανανεώσεων. Όπως τονίζουν, ορισμένοι θεωρούν πως πάντα η ΠΑΕ θα είναι αυτή, που θα υποχωρεί και θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις των παικτών, όποιες και αν είναι αυτές. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ φέρονται να έχουν αποφασίσει, πως θα σκληρύνουν τη στάση τους, αλλάζοντας τακτική στο συγκεκριμένο θέμα.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ διαψεύδει πως οι Μπαριέντος και Ροντρίγκες αποτελούν μετεγγραφικούς του στόχους. Οι ιθύνοντες της ομάδας συνεχίζουν την αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν, με τον Ζήση Βρύζα να έχει προχωρήσει τις επαφές με τους παίκτες, τους οποίους ξεχώρισε μαζί με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα.

novasports.gr

Σχόλια