64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μόνο νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Μόνο νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό
Μόνο τη νίκη θέλει η Ουνικάχα Μάλαγα κόντρα στον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της φάσης του Top16 της Ευρωλίγκας, όπως ανέφερε ο Βλαντιμίρ Γκολούμποβιτς.

«Ξεκινάμε το TOP 16 με ένα ματς στην έδρα μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Την περσινή σεζόν μας νίκησε τέσσερις φορές -όταν δεν ήμουν εγώ στην ομάδα- αλλά τους νικήσαμε στο τουρνουά στην Τουρκία, χωρίς ωστόσο αυτό να μετράει πουθενά. Πλέον είναι ένα νέο ξεκίνημα και για τους δύο και ο Ολυμπιακός, όπως και εμείς, διαφέρουμε αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Σίγουρα, δεν έχει περάσει καιρός απ’ όταν ο Ολυμπιακός έγινε back-to-back πρωταθλητής στην Ευρωλίγκα, αλλά τώρα και οι δύο ομάδες ξεκινούν από το 0-0 και θέλουν τη νίκη» ανάφερε ο Βλαντιμίρ Γκολούμποβιτς στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και πρόσθεσε:

«Ελπίζω να έχουμε τον Κώστα (σ.σ. Βασιλειάδη) μαζί μας, γιατί εκείνος ξέρει τον Ολυμπιακό καλύτερα από τον καθένα. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ. Δεν με ενδιαφέρει ποιοι παίκτες είναι στην άλλη πλευρά -είναι όμως καλοί και τους σέβομαι- αλλά θα τα πούμε στο παρκέ. Δεν θα είναι εύκολο το ματς, αλλά δώσω ό,τι μπορώ».

«Έχουμε ένα εντός παιχνίδι μπροστά μας και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Είμαστε σε καλή κατάσταση και το δείξαμε στο ισπανικό πρωτάθλημα με την πρώτη θέση, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η στήριξη των οπαδών μας θα είναι απαραίτητη για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικοί σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω να τους έχουμε τώρα για να δημιουργήσουν μία καλή ατμόσφαιρα και να πάρουμε τη νίκη», κατέληξε.

Σχόλια