64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Θέλει να γυρίσει στη Μπόκα ο Τέβες

Θέλει να γυρίσει στη Μπόκα ο Τέβες
Ο Κάρλος Τέβες φέρεται να έχει εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του και την αγαπημένη του, Μπόκα Τζούνιορς.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της αργεντίνικης ομάδας, ο 31χρονος επιθετικός της Γιουβέντους φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στα πάτρια εδάφη, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη «βέκια σινιόρα».

Χαρακτηριστικά, ο Ντανιέλ Αντζελίτσι υπογράμμισε: «Μέσα σε 1.5 χρόνο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Όμως, τώρα η ιδέα του Κάρλος Τέβες είναι να επιστρέψει στο τέλος του επόμενου χρόνου. Έμεινα έκπληκτος όταν είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς υπογράμμισε: «Υπάρχει η αίσθηση ότι ίσως τώρα, στα 30, ο Κάρλος είναι στα καλύτερά του και η Μπόκα ακόμη θέλει να πάρει απ' αυτόν όταν θα είναι κοντά σε αυτή την φόρμα, όχι στα 36 ή τα 37 του, όταν και δεν μπορείς να δώσεις όσα μπορούσες στα 32. Ωστόσο, δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία όσο με την αγάπη για τη φανέλα. Λοιτάξτε τον Ντιέγκο Μιλίτο στην Ράσινγκ, στον Χουάν Βερόν στην Εστουντιάντες, στον Μάξι Ροντρίγκες στη Νιούελς, όπου όλοι μεγαλώνοντας επέστρεψαν εκεί που ξεκίνησαν».

novasports.gr

Σχόλια