64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Με το αυτί σε Πειραιά και Ιωάννινα

Με το αυτί σε Πειραιά και Ιωάννινα
Ακούστε σε ηχητική μετάδοση μέσω της Web TV του Novasports.gr τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά και του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό, για τη 17η αγωνιστική της Super League. Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος την Κυριακή. 

Στις 15:00, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Πλατανιά και θέλει τη νίκη, προκειμένου να μειώσει και πάλι τη διαφορά, που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Χανίων βρίσκεται στη δωδέκατη θέση με 18 βαθμούς.

Στις 17:15 ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει στο Περιστέρι την ΑΕΛ Καλλονής. Οι γηπεδούχοι θέλουν το «τρίποντο», προκειμένου να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να δώσουν τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Ατρόμητος έχει 23 βαθμούς και βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Καλλονή έχει 21 βαθμούς και βρίσκεται στη δέκατη θέση.
Την ίδια ώρα, ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ίδιος είναι και ο στόχος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Οι Βοιωτοί βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου βρίσκονται στη 17η θέση με δέκα βαθμούς.
Τέλος, στις 19:30 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» τον Παναθηναϊκό. Και οι δυο θέλουν τη νίκη, ώστε να ξεκινήσουν θετικά το 2015. Οι γηπεδούχοι θέλουν τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να κάνουν το σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να φύγουν με το «διπλό», έτσι ώστε να μειώσουν και πάλι τη διαφορά, που τους χωρίζει από τον ΠΑΟΚ στους πέντε βαθμούς.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:
Σάββατο 3 Ιανουαρίου
ΟΦΗ-Νίκη Βόλου -
Βέροια-Παναιτωλικός 1-3
Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 1-0
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-2
Κυριακή 4 Ιανουαρίου
Ολυμπιακός-Πλατανιάς 15:00 ΝS2
Ατρόμητος-ΑΕΛ Καλλονής 17:15 NS2
Λεβαδειακός-Εργοτέλης 17:15 ΝS4
ΠΣΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 19:30 NS1
Δευτέρα 5 Ιανουαρίου
Skoda Ξάνθη-Πανθρακικός 19:30 NS1

novasports.gr

Σχόλια